Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Nέο Kia Pro_cee`d φουτουριστικό και πεντάθυρο

8/9/2017

Η εταιρία αφήνει τα τρίθυρα κουπέ των δύο πρώτων γενιών του Kia Pro_cee`d, και σύμφωνα με τις εικόνες, επιβεβαιώνεται η στροφή στις πέντε θύρες.

Το νέο concept επιβεβαιώνει την τακτική της εταιρία να αλλάξει γραμμή και να προωθήσει μία μεγάλη αλλαγή.

Το τρίτης γενιάς Kia Pro_cee`d φέρει πολύ μεγάλους τροχούς 20 ιντσών, υιοθετώντας παράλληλα μια κεκλιμένη προς τα πίσω οροφή.  Σχεδιασμένο στην Ευρώπη το «εκτεταμένο hatchback», όπως θέλουν να το αναφέρουν στην Kia, θα βγαίνει μόνος ως πεντάθυρο.


Από μπροστά ξεχωρίζει ο προφυλακτήρας με τους ενσωματωμένους μεγάλους αεραγωγούς, ενώ πηγαίνοντας προς τα πίσω βλέπουμε κατά σειρά τα διογκωμένα φτερά, τις κρυφές χειρολαβές των θυρών και ένα φουτουριστικό σχεδιασμό.
 
Στα εντυπωσιακά συγκαταλέγεται το γεγονός πως  όταν ο οδηγός πλησιάζει το αυτοκίνητο, τότε το περίγραμμα της οροφής φωτίζεται και οι κρυφές χειρολαβές των θυρών βγαίνουν προς τα έξω. Στο εσωτερικό , οι κολόνες Β δεν υπάρχουν πλέον, ενώ εντυπωσιακή είναι και η πανοραμική γυάλινη οροφή.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως είναι πολύ πιθανό να υπάρξει αλλαγή και στον τρόπο γραφής του ονόματος του αυτοκινήτου καθώς το περίεργο «Pro_cee`d» αναμένεται να αντικατασταθεί με το πιο απλό «Proceed».
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις